ÖPPETTIDER: Mån-tor 07.00-16.30 (lunchstängt 12.00-12.45), Fredagar 07.00-14.00 (Lör, sön och helgdagar stängt)

GAS OCH GASOL

Motor & Bilelektra O Jacobsson AB är gasagent för Air Liquide Gas AB i Kävlinge och lagerhåller ett komplett sortiment av hyrflaskor på industrigaser. Vi är även återförsäljare för Air Liquide och säljer deras 5-liters och 11-liters köpflaskor.

Air Liquide i Sverige

Air Liquide Gas AB är medlem i Air Liquide-gruppen, som med sina bolag i 80 länder inte bara är en av världens största industrigaskoncerner, utan även är ledande när det gäller utveckling av gaser, utrustning och tillämpningar.

Top-familjen från Air Liquide

HYRFLASKOR

ALTOP – klar att svetsa på 15 sekunder.

ALTOP har inbyggd innehållsmätare, så du slipper returnera halvfyllda flaskor och du har full koll på innehållsmängden under ditt arbete. Reduktionsventilen är också inbyggd, som du alltså själv inte behöver underhålla. Den smarta on – off - spaken tillsammans med snabbkopplingen gör att du snabbt är igång med att svetsa. ALTOP kan fås med oxygen, acetylen, argon, blandgas samt formiergas.

SMARTOP – en snabb och säker lösning

SMARTOP är till dig, som önskar att använda en separat regulator. SMARTOP har precis som ALTOP en on – off - spak och är dessutom utrustad med restgasventil samt flödesbegränsare samt visar konstant innehållet i flaskan. SMARTOP kan fås med de flesta industrigaser.

KÖPFLASKOR

ALbee  5-liters och 11-liters köpflaskor med inbyggd regulator

Minivariant av ALTOP, som kan användas till många olika svetsjobb. Fördelen med dessa flaskor är att den är helt hyresfri, smidig att ta med sig och att det sitter en fast monterad regulator som kontrolleras vid varje fyllning. ALbee flaskorna finns i Flame Acetylen, Flame Oxygen, Weld Argon, Weld ArgonMix och Cool Nitrogen.

Gasol

Vi har alla storlekar av flaskor hemma. Från 2000-storlek till P19. Vi har även gasol till truckar (M16). Vi byter fyllningar på flaskor från både Primagaz OCH AGA. Framförallt till rätt pris!

MOTOR & BILELEKTRA O. JACOBSSON AB
Nordanvägen 5, 244 38 KÄVLINGE
Telefon: 046-73 50 55

Vi är medlemmar i Elektroniska Lindningsverkstädernas Riksförbund.

Producerad av
crossmenu