ÖPPETTIDER: Mån-tor 07.00-16.30 (lunchstängt 12.00-12.45), Fredagar 07.00-14.00 (Lör, sön och helgdagar stängt)

Våra Tjänster

I vår motorlindningsverkstad kan vi erbjuda våra kunder omlindning, reparation och service av alla slags elmotorer, elektriska maskiner, elverktyg, pumpar, fläktar, generatorer mm. samt reservdelsförsäljning till de flesta handverktygsfabrikaten. Vi utför även lagerbyten samt omlindning, svarvning och balansering av rotorer. Våra kunder är industrier och lindarverkstäder över hela Sverige- men även kommunala förvaltningar, fastighetsägare, lantbrukare och privat personer i närområdet. Våra specialiteter är:
Truckmotorer
Likströmsmotorer
Växelströmsmotorer
Omlindning av rotorer
Handverktyg
Startmotorer och generatorer (även till MC)

Medlemmar i ELR

Vi är medlemmar i Elektroniska Lindningsverkstädernas Riksförbund.

Detta innebär en trygghet för dig som kund eftersom ELR-verkstäderna har ett mycket nära samarbete med varandra, finns över hela Sverige och kännetecknar lång erfarenhet och gedigen yrkeskunskap.

Vi har även en del omlindade och servade begagnade motorer och rotorer för försäljning eller vid behov, snabbt utbyte. Specialmotorer för växel- och likström, oftast av udda fabrikat, kan vara ett problem för industrin. Många gånger finns kanske inte ens en agent eller maskinleverantör inom landet. Då är reparation enda lösningen på problemet och då finns vi där för DIG!

I vår bilverkstad fixar vi de flesta bilmärkena på efterbilsmarknaden, naturligtvis med godkända reservdelar i originalförpackningar! Allt från en vanlig service med olje- och tändstiftsbyte, till byte av avgasrör, bromsar mm. samt större reparationer.

Vi är nu också återförsäljare av gasol och Air Liquides alla gaser - läs mer här!

MOTOR & BILELEKTRA O. JACOBSSON AB
Nordanvägen 5, 244 38 KÄVLINGE
Telefon: 046-73 50 55

Vi är medlemmar i Elektroniska Lindningsverkstädernas Riksförbund.

Producerad av
crossmenu